2e huis services  
Cliquez ici s.v.p. pour votre langue     Please click here for your language    
Inspectie & Onderhoud
Vakantieklaar maken
Beheer bij verhuur
Boodschappendienst
Tuinonderhoud
Privacy
Uit eigen ervaring weten we dat het leven hier gewoon doorgaat, ook als u er niet bent. Door uw huis maandelijks, wekelijks, of 2-wekelijks door ons te laten inspecteren, kunnen we er snel bij zijn als er bijvoorbeeld lekkage ontstaat of een wespen-nest zich vormt in uw woning of achter uw luiken. Tevens laten we uw woning dan goed luchten, zodat vocht geen kans krijgt. Installaties en voorzieningen worden door ons gecontroleerd en de eventuele brievenbus kunnen wij legen. Indien wij het vermoeden hebben dat bepaalde post belangrijk is, sturen wij dat door naar uw nederlandse adres. Kleine klusjes, zoals bijvoorbeeld het vastzetten van een deurklink, schilderwerk of stucen als er wat stucwerk is losgeraakt, kunnen wij na overleg met u, dan ook voor u uitvoeren. Van die klussen krijgt u van ons natuurlijk een duidelijk overzicht.

Als er grotere klussen gedaan moeten worden, kunnen wij toezicht houden op de, door u of ons, ingeschakelde aannemer; zoals bekend is, werken franse werklui hard. Als je er tenminste bij blijft.

Ook tijdens uw afwezigheid wordt een huis vies. Bij vakantie denk je niet als eerste aan schoonmaken. En zeker als u een aantal maanden niet bent geweest, hoopt vuil zich flink op. Daarom kunnen wij uw huis regelmatig een schoonmaakbeurt geven. Gewapend met stofdoek, spons, stofzuiger en dweil maken wij uw huis maandelijks grondig schoon, zodat u bij aankomst kunt doen wat de bedoeling is van een vakantie: Genieten !

Bekijk hier welk inspectie-pakket bij ú past.


 

Voorpagina     De Groot, Esther - 8, Rue Porte du Mas - 47170 Sos - Tel./Fax: 05.53.65.06.36 - esther@team3247.com     Klik hier om deze site bij uw favorieten te plaatsen
& webdesign: Creative Designers